Sâmbata dimineata, o femeie de 41 de ani, din orasul Darmanesti, a fost gasita moarta in curte. O vecina, care venise sa o cheme la praznic, a vazut-o din poarta cazuta pe jos si i-a alertat pe ceilalti vecini care au sunat la 112.

Un echipaj de salvare a ajuns acolo, insa nu a mai putut face altceva decât sa constate decesul. Pentru ca prezenta mai multe semne de violenta pe corp, au fost anuntati politistii. Oamenii legii au intrat in casa si l-au gasit pe sotul femeii dormind. Barbatul de 49 ani a devenit imediat suspect.

Acesta ar fi batut-o pentru ca nu facuse mâncare si a fost dus la audieri. Gospodaria lor a fost impânzita de criminalisti si politisti care sub coordonarea unui procuror au facut cercetari si au strâns probe. Dupa investigatiile facute la fata locului, trupul neinsufletit al femeii a fost ridicat si dus la morga, pentru ca legistii sa efectueze necropsia si sa stabileasca cauza exacta a mortii.

PUBLICITATE

Cei doi soti aveau impreuna cinci copii, patru fete, toate casatorite si stabilite la casele lor, si un baiat, care lucreaza ca cioban la o stâna. Vecinii povestesc ca certurile intre ei erau frecvente, multe dintre ele pornite din cauza consumului de alcool, si ca o batea destul de des.

O alta crima a fost sesizata vineri seara la Gioseni. Un barbat a murit dupa ce ar fi fost lovit cu un topor in spate, la fata locului fiind mobilizate mai multe echipe de anchetatori.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ