Actorii Valentin Braniste si Alina Vasilica Neagu vor juca duminica, 30 octombrie 2016, de la ora 21.00, in Diesel Pub din Bacau, in memoria victimelor Colectiv.

Spectacolul (text, regie Vali Bolat) este inspirat din drama Colectiv, este intitulat FOC si prezinta povestea unui „conflict de generatii”, inclusiv de credinte, principii, mentalitasi.

Spectacolul, jucat iarna trecuta si pe scena Teatrului Municipal Bacovia, are ca si la acea data, si acum, la implinirea unui an de la tragedia Colectiv, scop caritabil. Mai mult decat atat, toate donatiile publicului se vor transforma intr-un frumos Dar din Dar.

PUBLICITATE

Printre victimele Colectiv s-au aflat, din Bacau, si doua surori: Elena Andra Toader (30 ani), impreuna cu prietenul ei si Gabriela Ursu (37 ani). Gabriela, sora, si prietenul au supravietuit, Elena Andra nu a rezistat insa, iar pe 7 noiembrie 2015 s-a stins.

Impreuna cu ceilalti membri ai familiei, sora si prietenul duc, de un an, o lupta cumplita de regasiri de noi sensuri ale lui „a fi”. Unul dintre aceste sensuri l-au descoperit in A DaRUI. De sufletul Andrei.

Este si invitatia pentru bacauanii care duminica, 30 octombrie, vor fi in Diesel Pub din Bacau: de a veni cu hainute, jucarii si carti de povesti care, de sufletul Andrei, vor fi daruite de familia acesteia, copiilor saraci. Totul, in colaborare cu Asociatia Betania din Bacau.

14706907_1241300089259664_7161539254019400960_oSINOPSIS “FOC”:

Un tata vaduv, profesor de geografie si pasionat de ortodoxie care traieste din meditatii.

Avem de partea cealalta o fiica rockerita care nu e tocmai intr-o relatie buna cu tatal sau si propria-i persoana. O rebela absolventa de politologie, casierita la hypermaket in Bucuresti.

Ea spera sa evadeze din cotidian prin universul vietii de club si anturaje. La prima vedere lupta se da intre generatii, dar in plan spiritual, conflictul este intre lumea nevazuta si SISTEM.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ