14 iunie 2024
HomeZona zeroFapt diversDansuri populare pe ghete de Kangoo Jumps - VIDEO

Dansuri populare pe ghete de Kangoo Jumps – VIDEO

La a doua ediție a evenimentului Kangoo Jumps Summer Challenge – Mureș Fit Day, desfășurat la Sala Sporturilor din Târgu Mureș, sportivele din cadrul Asociației Kangoo Club Reghin au adus un moment inedit pe scenă, prezentând un dans popular autentic dansat pe ghete de Kangoo Jumps.

Instruitoarea de Kangoo Jumps, Adina Ința, a dezvăluit că echipa sa a lucrat intens pentru a pregăti această coregrafie specială timp de două luni. În perioada aceasta, dansul a fost prezentat cu succes la două festivaluri etnografice, Festivalul Văii Mureșului și Festivalul Văii Gurghiului, pentru a testa reacția publicului.

“Publicul a fost foarte încântat pentru că ne-am adaptat temei festivalurilor și nu am mers doar cu o coregrafie simplă, îmbrăcate în haine sport. Ne-am adaptat ținuta cu rochițe cu motive populare, iar coregrafia a fost inspirată din dansurile populare, combinată cu pași de Kangoo Jumps, pe ritmuri populare. Totul a ieșit perfect”, a declarat Adina Ința.Evenimentul a reunit opt fete în această coregrafie inedită, organizate în patru perechi, pentru a se potrivi cu dansurile populare care implică adesea perechi de dansatori. Combinația de Kangoo Jumps și muzică populară a fost bine primită de public.

Dansul popular pe ghete de Kangoo Jumps a stârnit un interes deosebit pe rețelele de socializare. Adina Ința a menționat că, în urma prezentării publice în luna iulie la Festivalul Văii Mureșului, acesta a devenit un adevărat fenomen, cu peste 70.000 de vizualizări online.

Evenimentul Kangoo Jumps Summer Challenge – Mureș Fit Day, organizat de Asociația Kangoo Club Reghin în parteneriat cu Kangoo Jumps Romania, a oferit publicului 13 antrenamente și show-uri demonstrative susținute de instructori autorizați în domeniul Kangoo Jumps, transformând ziua într-un maraton sportiv de opt ore. Jurnalista Crina Laszlo, recent devenită instructor de Kangoo Jumps după 11 ani de practicare a acestui sport, a subliniat potrivirea stilului și ritmului dansului popular românesc cu Kangoo Jumps, făcând această performanță posibilă și atrăgând un public entuziast.Alte titluri
Alte titluri

Ultimele știri