Weekendul ce vine se anuntaa unul de foc in lumea dansului sportiv, cu doua evenimente foarte importante in care vor fi implicati si dansatori sportivi din România.

Pe 5 septembrie, la Praga, va avea loc Campionatul Mondial de Standard Seniori 1, unde România va fi reprezentata de perechea noastra campioana la aceasta categorie, pereche formata din Sorin Simon si Florentina Constantinescu.

Al doilea eveniment va avea loc in China, la Chengdu, unde pe 5 si 6 septembrie vor avea loc Campionatul Mondial de Adult-Show Latin, categorie la care tara noastra va fi reprezentata de perechea Roman Ciflici-Mirona Gliga, cei care anul trecut s-au clasat pe locul IV la Campionatul Mondial de Show Latin.

PUBLICITATE

La aceasi competitie din Chengdu , are loc si Campionatul Mondial de Adulti 10 Dansuri, acolo unde România va fi reprezentata de perechea vicecampioana mondiala de tineret 10 dansuri de anul trecut, pereche formata din Mihai Paraschiv si Diandra Illes, pereche legitimata la clubul bacauan Authentic Dance Sport 2007.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ