Unul din cele mai importante evenimente din calendarul sportiv al Federatiei Române de Dans Sportiv (FRDS), Cupa României editia a XII –a, se va desfasura anul acesta la sala Polivalenta din Iasi , in zilele de 2 – 4 octombrie 2015.

La startul competitiei se vor alinia cei mai buni dansatori sportivi din tara, care vor participa pe categorii de vârsta.

Se va dansa, in cele doua zile de concurs, la cele doua sectiuni existente in dansul sportiv: sectiunea standard – dansurile vals lent, tango, vals vienez, slow fox, quick step si sectiunea latino – dansurile samba, cha-cha-cha, rumba, passo doble, jive, incepând cu sferturile sau optimile de finala, in functie de numarul de perechi participante, pana la marea finala . In paralel cu acest concurs se va desfasura si Cupa Palas , care va avea loc în incinta Palas Mall din Iasi.

PUBLICITATE

Cluburile de profil bacauane vor participa la aceste competitii cu cele mai bune cotate perechi la acest moment.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ