Denisa Bercaru, Bianca Condopol si Timeea Fechet impreuna cu instructoarea Denisa Scripcaru si antrenorul Cristi Sava.

Disputata in sala Carantina din Braila sâmbata, 15 octombrie, Cupa Style Dance la Dans Sportiv, competitie organizata de clubul brailean Style Dance sub egida Federatiei Romane de Dans Sportiv (F.R.D.S.), a adus noi rezultate bune sportivilor de la CSD Adamas Bacau.

Astfel, vitrina clubului bacaun s-a imbogatit cu inca 7 cupe si 13 medalii. Cele mai bune evolutii le-au avut perechile Matei Teodoru-Ramona Strimbei, locul I la Open Basic 12-15 ani Standard si Victor Matei-Ilinca Margasoiu, locul I clasa E 12-15 ani. In competitia de Open Basic 6-11 ani 8 dansuri, perechea Rares Bâlau-Patricia Rotaru s-a calificat in finala unde au terminat pe locul IV.

La competitia braileana, bacauanii au punctat si in concursurile de debutanti, acolo unde perechea Cosmin Grapcenco-Mateea Nicoara a câstigat medaliile de argint la categoria 8-9 ani, vals lent si cha-cha-cha, pe locul II terminând si perechea Victor Gruia-Timeea Fechet, tot la doua dansuri, dar la categoria de vârsta 4-7 ani.

PUBLICITATE

La “fete solo”, Bianca Condopol s-a clasat a doua in competitia de vals lent 4-7 ani, iar Timeea Fechet a fost pe VII, Mateea Nicoara a luat locul III la 8-9 ani cha-cha-cha, iar Denisa Bercaru a câstigat argintul la vals lent si locul IV la cha-cha-cha, categoria de vârsta 10-11 ani.

Urmatoarea competitie la care vor participa sportivii de la Adamas se va desfasura duminica, 23 octombrie, la Iasi, acolo unde va avea loc Cupa Iasului, eveniment organizat de Clubul Reflex din localitate si F.R.D.S.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ