Foto: Lars Larsen, fondatorul Jysk (Foto: Jysk)

JYSK, lantul international de distributie care comercializeaza „totul pentru casă”, a deschis magazinul său de mobilier din complexul comercial Hello Shoping Park Bacău.

JYSK este detinut de fondatorul sau, Lars Larsen, din Danemarca. Grupul cuprinde peste 2.100 de magazine în 36 de tari: Danemarca, Norvegia, Suedia, Finlanda, Polonia, Republica Ceha, Ungaria, Tarile de Jos, Slovacia, Germania, Austria, Elvetia, Islanda, Canada, Groenlanda, Insulele Feroe, Estonia, Letonia, Lituania, Ucraina, Kosovo, Bulgaria, Kazakhstan, România, Franta, Marea Britanie, Slovenia, Macedonia, Croatia, Italia, Spania, Bosnia si Hertegovina, China, Serbia, Armenia si Indonezia.
Cifra anuala de afaceri a grupului este de aproximativ 2,5 miliarde de euro. Cresterea este stabila si controlata, iar personalul a ajuns la aproape 18.500 de angajati.

Cuvântul „Jysk a fost inclus intentionat în numele companiei. În limba daneza, Jysk denumeste orice sau pe oricine – precum Lars Larsen – din Peninsula Iutlanda si este adesea asociat cu modestia, constiinciozitatea si onestitatea, înseamna încredere, când o afacere ramâne întotdeauna o afacere.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ