Inceput la sfarsitul lunii trecute, proiectul “Da-ti intalnire cu o carte” a continuat sambata, 12 martie, de la ora 14.00 in Piata Tricolorului, cu o noua intalnire a celor care doresc sa promoveze cititul in spatii publice. In ciuda vremii neprielnice mai multi tineri au fost prezenti in piateta din fata Casei de Cultura pentru a sprijini acest demers. Proiectul este sustinut si de o serie de profesori si pedagogi din cateva colegii bacauane. La intalnirea din piateta din centrul orasului cei prezenti au citit, au povestit despre cartile lecturate, au facut recomandari de volume iar la final chiar au schimbat carti intre ei.

“Evenimentul in sine mi s-a parut o idee foarte buna iar titlul proiectului mi se pare foarte atractiv, care starneste interesul, sa vii sa vezi ce se intampla. Felicit initiatorul acestei actiuni pentru ca vrea sa faca ceva pentru orasul asta, sa iesim din rutina. Mi-as dori insa, ca proiectul sa fie mai bine gandit.”
Andreea Carp, studenta in an terminal la Drept

“Cred ca aceasta a doua intalnire a fost o reusita avand in vedere ca au venit persoane noi, fata de prima actiune. E adevarat ca vremea ne-a jucat feste, dar ploaia nu ne impiedica, dimpotriva, ne uneste. Astazi am dovedit ca proiectul nostru capata forma iar pe viitor vom fi si mai multi si vom promova asa cum trebuie cititul in spatii publice. Urmatoarea actiune va avea loc cel mai probabil la sfarsitul lunii cand vom incerca sa realizam si un flasmob iar locul de desfasurare va fi in Parcul Trandafirilor sau in Parcul Cancicov.”
Marius Apostol, initiatorul proiectului “Da-ti intalnire cu o carte”

PUBLICITATE

La locul evenimentului a fost prezent si o mai veche cunostinta a noastra, care in doar 20 de minute ne-a compus o poezie.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. ca sa nu mai zica lumea ca generatia actuala e pierduta. salut preocuparile de acest gen, mai mult decat laudabile si datatoare de speranta.
    chiar daca sintagma “ai carte, ai parte” nu prea este credibila in momentul de fata cand in prim plan sunt mai mult cocalarii si pitipoancele, decat olimpicii si artistii adevarati, pe termen lung se va vedea ca aceasta vorba este plina de adevar.
    bravo !

LĂSAȚI UN MESAJ