Aproape 30 de modele de autoturisme noi si Das WeltAuto (masini rulate) pot fi admirate si chiar achizitionate la editia din acest an a manifestarii „Auto Expo 2015”, deschisa vineri, 22 mai, de Cybernet Auto Center la Arena Mall, din Bacau, si care se va închide pe 24 mai. Noul salon auto, care expune superbe exemplare de autoturisme atât în parcarea mallului, cât si în spatiul interior, are însa cel putin doua vedete incontestabile.

Prima este modelul Porsche Cayenne Turbo S, lansat chiar în acest an la Salonul Auto Detroit (SUA). A doua poate fi considerata masina Volkswagen Scirocco, despre care Robert Morosanu, specialist în marketing la Cybernet Auto Center Bacau, spune ca este ultimul exemplar din categoria ei care mai poate fi achizitionat în România.

Doua marci auto, patru categorii de folosinta

Organizatorii spun ca la editia din acest an a Salonului, Cybernet Auto Center a adus 27 de modele, dintre care doua sunt cele mai moderne marci Porsche – Porsche Cayenne si Porsche Macan S (varianta Turbo sport simplu). „Am adus si modele precum noul Passat B8, care a fost lansat anul trecut în Europa si a luat distinctia Masina Anului pe acest continent. Alaturi, am venit cu modelele noi de Touareg – Audi A6 si cu noua Jetta, care este oferta speciala pentru persoanele juridice autorizate. Mai avem noul Polo, lansat anul trecut, dar sunt si alte modele de masini comerciale sau de turisme.”

PUBLICITATE

Practic, salonul etaleaza doua mari marci auto: Audi, Volkswagen, dar si Volkswagen autovehicule comerciale si Das WeltAuto, pe care Cybernet Auto Center le vinde în judetele Bacau si Neamt.
Cum spuneam, Auto Expo 2015 vine si cu un generos sector Das WeltAuto. „Sunt masini rulate, dar de calitate – ne-a spus Robert Morosanu. Ele sunt o subdivizie a Volkswagen, care se ocupa de masinile rulate si apoi revândute, dar cu garantie, cu toate actele necesare.”

cybernet2

Good bye Scirocco!

Oricât de cuceritoare ar fi modelele noi, cel care pleaca din sistem trezeste sentimente puternice. Acesta este Scirocco, o masina de vis. O masina cu alura sportiva, de culoare rosie, care se integreaza numai bine în peisajul vacantelor de vara. „Modelul – a opinat Robert Morosanu – cred ca a fost un test pentru iubitorii de astfel de masini. Pretul ei pleaca de la circa 28.000 de euro, în functie de dotari. Este ceva mai scumpa decât un Passat, dar pe ea gasesti tot ce are o masina Passat, plus sportivitatea. Are doua portiere si un design deosebit. Este o masina pentru curse, nu pentru iesirile în oras. si este o masina foarte electronizata.

Are un atu foarte mare fata de varianta berlina a Passat-ului, pentru ca este foarte manevrabila. De la Bacau, aceasta masina va mai ajunge doar la un singur dealer din Romania. Doar daca nu o cumpara chiar cineva din Bacau. Noi am vândut astfel de masini, dar aceasta este ultima.”


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ