Aeroportul Maastricht Aachen se afla la 110 km de Bruxelles

Cursa aeriana Bacau – Bruxelles – Bacau, operata de compania Blue Air, este programata si pentru zilele de 8, 11 si 15 aprilie cu aterizare in capitala Belgiei tot pe aeroportul Maastricht Aachen.

Aeroportul Zaventem a fost redeschis, dar poate acomoda un numar limitat de zboruri pe zi. Aeroportul Maastricht Aachen se afla la o distanta de 110 km de Bruxelles, dar Blue Air asigura transfer gratuit cu autocarul intre Bruxelles – Gare du Nord si Aeroportul Maastricht Aachen.

„Facem apel catre pasageri – au anuntat oficialii de la Blue Air – sa se prezinte cu patru ore inainte de zbor la punctul de intâlnire din Bruxelles, statia de autocare dedicata din Gare du Nord. Vom asigura transferul cu autocarul catre Bruxelles-Gare du Nord si pasagerilor care vor ateriza la Maastricht Aachen”.

Orarul de zbor al cursei din Bacau este programat pentru decolari la orele 16,35 pe 8 aprilie, la 16,40 pe 11 aprilie si la 16,35 pe 15 aprilie. De pe Maastricht Aachen se decoleaza la orele 19,15 pe 8, pe 11 si pe 15 aprilie. Zborul dureaza circa doua ore.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ