Initiativa ii apartine Dianei Vieru, fondatoarea Rosesociety.

Cea mai influenta celebritate fashion online, Ana Morodan, a fost in Bacau, la prima scoala vocationala de feminitate si lifestyle, Rosesociety.

Sâmbata a avut loc prima întâlnire a doamnelor din cadrul Rosesociety, cu ocazia organizarii primului modul de weekend „Curs de Moda si Stil”.

PUBLICITATE

Au fost trei ore de stil personal si inspiratie alaturi de „contesa milenista” Ana Morodan, Digital Diva a anului 2014, cel mai premiat si urmarit blogger de moda din România. Initiatoarea proiectului, Diana Vieru, a fost o gazda minunata.

122 (18)

„Rosesociety este spatiul unde recuperam si învatam de la adevaratele doamne din Bacau, cele care au construit o istorie a feminitatii locale.”
Diana Vieru, initiatorul proiectului

Alaturi de Diana Vieru, doamnele prezente au petrecut momente de neuitat. Au descoperit siluete, au învatat tips si tricks despre cum sa arate impecabil cu fiecare ocazie, au vorbit despre stilul personal, despre eleganta, atitudine si curaj. Au legat conexiuni noi, au râs si s-au simtit extraordinar.

122 (14)

„Rosesociety îsi propune sa organizeze lunar astfel de evenimente, iar urmatorul curs va avea loc în luna ianuarie. Pâna atunci vom continua sa facem lucruri minunate împreuna”, a mai declarat Diana.

Scoala vocationala de feminitate si lifestyle Rosesociety este comunitatea fetelor din Bacau, splendide, elegante, pline de sarm, pasionate de un stil de viata milenist, fara a pierde nimic din bucuria simpla a valorilor feministatii si gingasiei firesti. Este, totodata, un proiect dedicat exclusiv femeilor din Bacau si din zona Moldovei.

122 (17)

Scoala de feminitate, având cursuri „after job” sau de weekend, este spatiul unde ideile cele mai generoase si inovative despre lifestyle, sanatate, moda, parenting, dragoste, schimbare, curaj si cariera vor deveni o „scoala a vietii”; e locul unde cei din lumea larga pe care ii admiram, pe care ii urmarim si pe care vrem sa ii avem parte din viata noastra sunt invitati sa impartaseasca si sa aduca mai mult frumos si bine in viata orasului nostru. Roses e buchetul unor emotii de neuitat, al unor întâlniri pentru o viata si al unor povesti cu adevarat spectaculoase.

Le gasiti pe www.rosesociety.ro.

Cezara Luca
Foto: Andreia Gradin

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ