La Târgu Mureș s-a desfășurat, prima serie a Cupei E.ON Kinder dedicată categoriilor de copii născuţi în anii 2007, 2009 şi 2010. Ajunsă la a XI-a ediţie, competiţia este una dintre cele mai prestigioase din ţară, în cele două confruntându-se circa 1.500 de copii reuniţi în 96 de echipe de la cluburi din judeţele Bacău, Constanţa, Braşov, Suceava, Sibiu, Vaslui, Iaşi, Timiş, Alba, Cluj, Bistriţa-Năsăud, Sălaj, Vâlcea, Harghita, Maramureş, Mureş și municipiul Bucureşti, precum şi din Cehia.

În prima zi a competiției echipa FC Bacău a învins cu 7 la 1 pe MSE Târgu Mureș, a făcut un egal, 1 – 1, cu Best Kids Reghin și a învins cu 3 – 0 pe E.ON Cehia, cu 2 – 0 pe ACS Kinder Alb și cu 1 – 0 pe Royal Făgăraș, dar a pierdut cu 2 – 4 în meciul cu AFC Odorheiul Secuiesc.

Partenerul principal al competiţiei a fost E.ON România, turneul fiind organizat de Asociaţia Sportivă ACS Kinder Sângeorgiu de Mureş, cu sprijinul firmelor SportLife şi Erima.

PUBLICITATE

Toate noutăţile şi detaliile desfăşurării turneului sunt disponibile pe site-ul oficial al competiţiei www.eonkinder.ro.

„Suntem convinşi că vom continua seria fotbalului de calitate ca în toate cele zece ediţii de până acum ale Cupei E.ON Kinder. Vorbim de circa 800 de echipe, 400 de cluburi şi aproape 12.000 de copii care ne-au demonstrat în aceşti ani că ştiu să lupte pentru şansa lor.”
Pop Lupu Coriolan, preşedintele ACS Kinder

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ