Scoala Gimnaziala Asau a organizat, zilele trecute, competitia sportiva de lupte libere „Cupa prieteniei” care a ajuns la a IV-a editie.

Ideea unui astfel de concurs i-a apartinut antrenorului Valentin Dobrea de la CSS Onesti si, la fel ca si in anii trecuti, a reunit sportivi de vârsta scolara si antrenori de la mai multe cluburi sportive din tara.

Asadar, s-au inscris in competitie sportivi de la Centrul de selectie si formare sportivi Asau, CSM Onesti, CSS Onesti, SCM Bacau, CSS Cislau, CSS Buzau, Club Atletic Roman si CSS Brasov.

„Activitatea s-a dorit a fi una care sa incurajeze spiritul de competitivitate si fair-playul, dar nu s-a rezumat doar la atât.

La manifestare copiii si-au aratat talentul atât in domeniul sportiv cât si in cel artistic deoarece evenimentul a fost deschis cu un program artistic al Ansamblului folcloric Bradatelul Asau pregatit de prof. Liliana Asandei”, a declarat prof. Loredana Matei, din cadrul Scolii Gimnaziale Asau.

O parte dintre dansatorii ansamblului au dat jos costumul popular si s-au aruncat in ring, fiind si luptatori. La final, medalii si diplome au ajuns la cei mai buni dintre participanti Centrului Asau.

Pe locul I au urcat Petru Bobeica, Teodor Ghicajanu, pe locul II Costel Ciurcanu, Raluca Atrejei, Sorina Dascalu, Victor Bran si Robert Alboaie, iar pe locul III Petruta Pascu, Simion Merlusca si Radu Miron.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ