În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale ai Poliţiei Municipiului Bacău, a fost identificată persoana bănuită de săvârşirea mai multor infracţiuni de furt şi tâlhărie faţă de minori de pe raza municipiului Bacău.

S-a stabilit că cel în cauză, un tânăr de 24 de ani din Iaşi, în perioada 24.04.-26.06.2015 ar fi săvârşit un nr de 3 infracţiuni de tâlhărie şi 7 infracţiuni de furt pe raza mun Bacău.

Acesta ar fi procedat la acostarea minorilor cu vârste cuprinse între 11-13 ani, cărora le spunea că fiului sau nepotului său i-a fost furat telefonul mobil. Apoi, ademenea victimele să îl urmeze şi le conducea în locuri unde putea să le oblige sau să le determine să îi dea telefoanele mobile, după care le spunea să aştepte în acel loc.

PUBLICITATE

După ce intra în posesia telefoanelor mobile inculpatul se întorcea în mun Iaşi, unde valorifica bunurile sustrase la diferite case de amanet.

Inculpatul este cercetat în stare de arest preventiv în altă cauză.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ