OK, nu e o noutate. Da, am vazut-o si pe alte stadioane. In tara si, cu precadere, in strainatate. Pentru Bacau este, insa, o premiera. O frumoasa premiera.

Sâmbata, cu putin timp inainte de startul derby-ului bacauan de Liga a III-a dintre Sport Club si Aerostar, atacantul gazdelor, Bogdan Lupu a urcat in tribunele stadionului “Letea”, având un splendid ornament floral si o…misiune precisa.

In aplauzele celor din jur, fotbalistul de 27 de ani a cerut-o de sotie pe Roxana, alaturi de care traieste o frumoasa poveste de dragoste de mai bine de un deceniu.

“Adevarul e ca suntem impreuna de 12 ani si a venit vremea sa ne unim destinele si in fata lui Dumnezeu”, a declarat pentru “Desteptarea” Bogdan, care a mai avut o surpriza pentru viitoarea doamna Lupu: un banner pe care scria “Roxana, vrei sa fii sotia mea?”.

_maf3997

Teribil de emotionata, frumoasa blonda, care are aceeasi vârsta ca si viitorul sau sot, a spus “da”, dupa care atacantul Sport Clubului si-a reluat locul pe teren unde, din pacate, nu a reusit sa inscrie un gol pe care sa-l dedice alesei inimii sale.

Nu-i nimic, ramâne pentru altadata, ca doar nu au intrat meciurile in sac! Dar nu cumva sa astepti botezul, Bogdane!


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ