Sume de bani, în lei și valută, dar și bijuterii au fost recuperate de polițiști în urma cercetărilor efectuate cu privire la înșelăciuni prin metoda „accidentul”.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Bacău au continuat cercetările cu privire la mai multe infracțiuni de înșelăciune prin metoda „accidentul”, comise în perioada iunie-octombrie a.c., în dauna unor persoane din județul Bacău, prin care s-ar fi produs un prejudiciu total de peste 400 000 de lei.

În urma extidenderii cercetărilor, polițiștii au identificat și ridicat bijuterii, 13 700 de euro și 17 700 de lei, bunuri, care au fost restituite persoanelor vătămate.

PUBLICITATE

Amintim că la data de 27 octombrie a.c., polițiștii băcăuani au efectuat 10 percheziții în două penitenciare și la locuințele unor persoane bănuite de tâlhării și înșelăciuni prin metoda „accidentul”. Au fost ridicați aproape 60 000 de lei, 70 de telefoane mobile, laptop-uri, cartele telefonice și bijuterii.

valuta

Față de 6 persoane s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, iar ulterior Judecătoria Bacău a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Alte 4 persoane, aflate în unități de detenție din țară, sunt cercetate în aceeași cauză.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Felicitări si multumim din suflet!Una din partile vatamate e matusa mea sora mamei.Locuim in Constanta de 5 ani,dar pot aprecia ca la Bacau politia isi face foarte bine treaba.Anul trecut unei cunostinte i s-a spart masina iar bunurile au fost recuperate inainte ca pagubitii sa afle de furt.Politia a venit dimineata la usa cu bunurile hotii doi minori au fost prinsi in delict flagrant.

  2. Si surorii mele i s-a furat geanta in autobuz si au gasit hotii.o cunostinta a patit la fel dar a fost lovita intai.Dupa o luna i-a arestat.Tot felicitari spun si eu politiei din orasul nostru

LĂSAȚI UN MESAJ