În urma cercetărilor efectuate poliţiştii au depistat, la data de 6 iulie a.c., un tânăr de 19 ani, din oraşul Dărmăneşti, bănuit de săvârşirea unei infracţiuni de furt calificat.

În fapt poliţiştii au fost sesizaţi la data de 24 iunie a.c., de către un tânăr de 22 de ani, din Dărmăneşti, despre faptul că în seara zilei de 20/21.06.2015, în timp ce se deplasa pe strada Energiei din localitate, persoane necunoscute i-au sustras telefonul mobil.

Din cercetările poliţiştilor a rezultat că la data respectivă, în timp ce se afla pe strada Energiei, persoana vătămată ar fi fost întrebată de tânărul de 19 ani, dacă deţine telefon mobil, situaţie în care tânărul de 22 de ani i-a înmânat telefonul mobil bănuitului, iar acesta profitând de neatenţia proprietarului şi-ar fi însuşit telefonul şi a fugit.

PUBLICITATE

Prejudiciul a fost recuperat.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ