Cum a fost depistat un sofer cu permis fals

0

La data de 12 noiembrie a.c., în jurul orei 12.00, la sediul Poliţiei Municipiului Bacău s-au prezentat un tânăr de 23 de ani, din Bacău și un bărbat de 48 de ani, din comuna Sărata, pentru a anunța că au fost implicați într-un eveniment rutier, la intersecţia străzii Carpaţi cu strada Alexei Tolstoi din Bacău.

Din verificările efectuate de polițiști a rezultat că bărbatul de 48 de ani, care conducea un autoturism pe strada Carpaţi, la intersecţia cu strada Alexei Tolstoi, nu a acordat prioritate autoturismului condusde tânărul de 23 de ani și a intrat în coliziune cu acesta.

Bărbatul de 48 de ani a prezentat polițiștilor un permis de conducere eliberat de autoturitățile italiene în anul 2015. Examinând documentul prezentat, polițiștii au concluzionat că există suspiciuni cu privire la autenticitatea acestuia, fapt pentru care s-au efectuat verificări, din care a rezultat că bărbatul de 48 de ani nu figurează în evidențe ca deținător de permis de conducere.

PUBLICITATE

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, fals în înscrisuri şi uz de fals.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ