Debutul primaverii a oferit iubitorilor de poezie bacauani un nou prilej de incântare prin spectacolul cartii gazduit de catre Complexul Muzeal “Iulian Antonescu” in acest sfârsit de saptamâna.

Poeta Mihaela Babusanu, o impatimita a fenomenului liric oriental cunoscut sub numele de “haiku”, vine si de aceasta data cu un volum de versuri care a vazut lumina tiparului la Editura “Ateneul Scriitorilor” sub titlul “cu Mercur in exil”.

Cartea beneficiaza de o prefata realizata de Melania Cucu, grafica purtând sematura pictorului Mihnea Baran. Despre acest eveniment literar au vorbit Cristina Stefan, Mara Paraschiv si Petre Isache, ambientul sonor fiind asigurat de cvartetul “Dolce” al Colegiului Naaional de Arta “George Apostu”, profesor-coordonator Codrin Stan.

PUBLICITATE

[wonderplugin_gallery id=”463″]


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ