Scene hilare, marti, la Tribunalul Comercial din Bacau – Fosta Curte de Apel, unde un batrân in carucior cu rotile se chinuia sa urce scarile pentru a ajunge in sala de judecata.

Eugen Simion, care a ramas fara un picior in aceasta primavara, in urma unei afectiuni medicale, se judeca pentru ceea ce numeste “o demolare abuziva”.

Cazul a fost prezentat de cotidianul “Desteptarea” la inceputul acestui an si se refera la o constructie de pe Aleea Ghioceilor din Bacau, demolata de executorul judecatoresc, desi, s-a aparat batrânul, firma sa avea terenul concesionat pe 25 de ani de la primarie.

PUBLICITATE

Pâna la urma, barbatul in carucior a fost urcat pe scarile Tribunalului Comercial de rude si trecatori, cu ajutorul unui jandarm.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. mie nu mi se pare “hilar“`, ci de-a dreptul tragic, instanta tribunalului bacau sectia comerciala poate si trebuie sa fie AMENDATA in temeiul L 448 din 2006 republicata ! sa faca RAMPA !

  2. Aşteptăm cu interes sa prezentaţi CINE amendează Tribunalul Bacău pentru faptul că Secţia Comercială nu are această rampă şi …care este eventualul cuantum al amenzii aplicate Ha, ha!

LĂSAȚI UN MESAJ