Aproximativ 200 de spectatori au luat parte la finala turneului Cupa Municipiului Bacau, editia a X-a, disputata sâmbata, 29 august, la Sala Sporturilor. Confruntarea dintre echipa gazda, CS Stiinta Municipal Bacau si HC Dobrogea Sud Constanta s-a incheiat cu victoria echipei de pe litoral care s-a impus cu scorul de 31-27 (14-9). Antrenorii CSSM au utilizat urmatorii jucatori: Tamas, Bobeica – Dumitriu (6), Uruianu (4), Gal (3), Lita (3), Moisa (2), Cotinghiu (2), Juverdianu (2), Rata (2), Ciubotariu (2), Guranescu (1), Câmpan, Acatrinei.

„Ma pot declara partial multumit, pentru ca în cele doua meciuri pe care le-am disputat la acest turneu am avut evolutii oscilante, s-au succedat situatiile si fazele bune de joc cu alte momente în care am gresit mult fie în aparare, fie în atac. Per total, sunt oarecum multumit pentru ca am putut sa ne dam seama de nivelul la care ne aflam la ora actuala, dupa o luna si jumatate de pregatire. Mai avem o saptamâna pâna la începutul campionatului si speram ca pe parcurs sa reglam multe din greselile pe care le-am facut, sa compensam lipsa de experienta a jucatorilor cu daruire, ambitie si agresivitate. Mai avem mult de lucru la omogenizarea lotului si la relatiile de joc”, a declarat Bogdan Voica, antrenor CSSM Bacau. In meciul pentru locurile 3-4, CSU Suceava a invins-o pe Poli Unistil Iasi cu scorul de 38-24. In ziua precedenta, in jocurile de calificare, HC Dobrogea Sud Constanta a dispus de CSU Suceava cu scorul de 31-29, in timp ce CSMS Bacau a trecut de Poli Unistil Iasi cu 38-23.

Tragerea la sorti pentru stabilirea programului competitional al Diviziei A 2015-2016 va avea loc luni, 31 august, de la ora 11.00, la sediul Federatiei Române de Handbal.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ