Echipa de juniori II a CS Stiinta Municipal Bacau a participat, vineri si sâmbata, la un turneu de verificare desfasurat la Sfântu Gheorghe în organizarea Federatiei Române de Handbal.

Sportivii pregatiti de Gabriel Armanu au sustinut patru meciuri si le-au câstigat pe toate, în finala impunându-se în fata reprezentativei României prin aruncari de la 7 metri, dupa ce scorul a fost egal la finalul timpului regulamentar (32-32). 

„A fost un turneu util, în urma caruia ne-am facut o idee despre potentialul echipei. Vom continua seria de jocuri amicale la Cupa Municipiului Bacau, care va avea loc în perioada 28-30 august”, a declarat Gabriel Armanu.

PUBLICITATE

Pentru lotul national de cadeti au jucat de asemenea doi handbalisti ai CS Stiinta Municipal Bacau: Razvan Puscuta si Andrei Totoi. 

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ