„CSM-eii”, precum…Făt Frumos

CSM Bacău se îngrijește de propria imagine. Și nu doar prin prisma rezultatelor obținute. Ieri, clubul sportiv aflat sub tutela Consiliului Local Bacău a derulat o acțiune de promovare a tuturor secțiilor sale. Și a făcut-o printr-o sesiune foto derulată la baza sportivă „Constantin Anghelache”, la care au participat peste 200 de „CSMei”.

La invitația directorului Adrian Gavriliu, la eveniment a fost prezent și primarul Cosmin Necula. „Cred că este deosebit de important faptul că cei mai de seamă sportivi ai Bacăului se reunesc azi sub emblema aceluiași club și sub un steag dominat de culorile orașului.

Când tragem o linie, vedem că toate investițiile făcute de municipalitate în acest club își găsesc roadele. Îl felicit pe directorul Gavriliu pentru modul în care a gestionat și gestionează interesele CSM Bacău. N-a fost deloc simplu, dar cu bună-credință și încredere se poate face performanță într-un domeniu, cel al sportului, care ne unește pe toți”, a declarat primarul Necula. „Mă bucur că am reușit să transferăm la CSM Bacău cei mai buni sportivi. Am curajul să afirm că în ultimii doi ani, clubul a crescut precum…Făt-Frumos.

Totodată, țin să subliniez noua viziune a clubului, de a sprijini în mod prioritar copiii Bacăului, lucru absolut firesc în condițiile în care CSM Bacău este finanțat de cetățenii acestui oraș”, a precizat directorul „CSMeilor”, Adrian Gavriliu.