Victorioasă cu 5-0 acasă, în manșa tur a „barajului”, echipa lui Gheorghe Penoff a remizat (1-1) sâmbătă, în returul din deplasare cu Voința Albești

Din noul sezon care va începe pe data de 24 august, Bacăul va avea două echipe în Liga a III-a. Pe lângă Aerostar, retrogradată din eșalonul secund, județul nostru va conta și pe CSM Bacău, promovată în premieră din Liga a IV-a.

„CSMeii” pregătiți de Gheorghe Penoff și-au asigurat prezența în C grație succesului de la „baraj”, contra botoșănenilor de la Voința Albești. Victorioși cu 5-0 în manșa tur, disputată pe teren propriu, băcăuanii au remizat sâmbătă, 1-1, în deplasarea de la Albești. În retur, CSM Bacău a deschis scorul în min. 75, prin Zarzu, gazdele egalând pe final, dintr-o lovitură de la 11 metri.

„Suntem foarte bucuroși pentru îndeplinirea obiectivului. Echipa asta a crescut împreună, luând-o de la zero, iar promovarea în Liga a III-a constituie cea mai importantă realizare. Mulțumim conducerii clubului pentru întreg sprijinul oferit și sperăm ca și pe viitor să facem față cu succes provocărilor”, a declarat Gică Penoff, care a mizat pe următoarea garnitură în jocul retur de la Albești: Lepădatu- A. Istrate, Preda, Paveluc, Vlad, Păduraru- Nicodim, Maxim, R. Istrate, Zarzu- Bucur. Au mai evoluat: Hilițeanu, Bratu și Juncu.

În vederea sezonului din Liga a III-a gruparea condusă de Gheorghe Penoff și Sebi Păuceanu își va relua pregătirile pe data de 10 iulie. CSM Bacău va disputa meciurile de acasă din C pe stadionul „Letea”.