Crucea Rosie i-a hranit si imbracat pe oamenii strazii

* Crucea Rosie Bacau a trecut pragul taberei care gazduieste oamenii fara adapost si le-a dus asistatilor haine si hrana

0

Centrul de Cazare Temporara a Persoanelor fara Adapost din municipiul Bacau, situat in Bacau, Calea Moldovei nr. 96 – 98, dispune de 30 de locuri de cazare, din care sunt ocupate aproximativ 20. Având in vedere conditiile meteo nefavorabile si situatia materiala a celor cazati in acest centru, conducerea Crucii Rosii a luat initiativa de a veni in ajutorul acestor persoane nevoiase.

“Ne straduim sa fim alaturi de oamenii aflati la nevoie. Am deschis depozitul nostru si ne-am indreptat atentia catre aceasta categorie sociala. Facem apel in continuare la persoanele care pot ajuta prin orice mijloace, fie sa alaturi de noi in astfel de campanii sau sa actioneze in nume personal”, declara Dan Marcel Babliuc, directorul Crucii Rosii Bacau

Accesul persoanelor fara adapost este permis pe timpul noptii, fumatul si consumul de bauturi alcoolice fiind strict interzise in interiorul Centrului. Persoanelor cazate li se ofera si o masa calda. Pentru a veni in sprijinul persoanelor fara adapost, in sensul indrumarii acestora catre Centrul de cazare temporara, Primaria Bacau colaboreaza ci Politia Locala.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ