Nevoie de sânge exista in orice spital din tara iar cu ocazia Zilei Mondiale a Donarii de Sânge, Crucea Rosie Bacau nu a ramas indiferenta ci a organizat o campanie in acest sens. Zilele acestea, voluntarii au convins peste 50 de persoane sa doneze sânge.

„Cei care au raspuns apelului au înteles ca prin gestul lor pot salva o viata. Campania s-a desfasurat in municipiul Bacau, la Spitalul Judetean, si in orasul Comanesti, la Spitalul Orasenesc Ioan Lascar, cu sprijinul voluntarilor Crucii Rosii din subfiliala Comanesti”, se arata intr-un comunicat al Crucii Rosii Bacau.

Cei care doneaza sânge au parte si de recompense materiale. Ei primesc 7 tichete de masa, in valoare de 9,35 lei/bucata, reducere de 50% la abonamentul pentru transportul in comun, pentru o perioada de o luna, si o zi libera de la serviciu, platita, pentru cei salariati ori scutirea de la cursuri pentru elevi si studenti.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ