Crosul Olimpic, în centrul Bacăului

0

După o zi de sâmbătă în care naționala de fotbal a capotat, iar Halep a ratat titlul la Open-ul francez de tenis, băcăuanii au avut de câștigat duminică, atunci când un număr impresionant de participanți au luat startul în Crosul Olimpic ediția 2017 desfășurat în centrul orașului, în intervalul orar 10.00-12.00, pe mai multe categorii de vârstă, cele câteva sute de concurenți au alergat pe un traseu stabilit între statuia lui Ștefan cel Mare și Policlinica Veche.

Toți participanții au primit tricouri, diplome și medalii, primii zece fiind premiați, iar ocupanții locurilor I, II și III au urcat pe podium unde au primit și cupe.

Evenimentul a fost organizat de Direcția Județeană de Sport și Tineret Bacău, în colaborare cu Asociația Olimpică Română-Filiala Bacău, Inspectoratul Școlar Județean Bacău, Universitatea „Vasile Alecsandri” și Primăria Municipiului Bacău.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ