Directia de Sanatate Publica (DSP) Bacau, prin Compartimentul Evaluarea si Promovarea Sanatatii, organizeaza marti, 19 mai, in Parcul Cancicov, incepând cu ora 10.30, o actiune de promovare a miscarii, sloganul fiind „Alearga pentru sanatatea ta!”.

La cros si-au anuntat participarea prescolari, elevi de gimnaziu, de liceu, de la scoli postliceale dar si batrâni. „Tot cu aceasta ocazie, va fi organizat si un punct de masurare a tensiunii arteriale, se vor distribui materiale informative si promotionale, vor antrena atmosfera echipe de majorete”, a declarat Anda Dumitrescu, purtator de cuvânt la DSP Bacau.

In fiecare an, in luna mai, specialistii in prevenire incearca sa atraga atentia populatiei, prin diferite activitati, asupra sanatatii inimii, a luptei împotriva hipertensiunii arteriale si a obezitatii.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Chiar daca am ajuns mai târziu am participat împreună cu elevii claselor I-B, a II-aB si a III-aB de la Scoala Gimnaziala Sascut la aceasta activitate. Multumim organizatorilor

LĂSAȚI UN MESAJ