Cronica rutieră

0

Corbasca: Bărbat de 37 de ani fără permis

La data de 07 februarie a.c., în intervalul orar 15.00-17.00, polițiștii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Răcăciuni, au acţionat pentru combaterea faptelor pe linie de circulaţie rutieră, ocazie cu care au depistat un bărbat de 37 ani, din comuna Corbasca, în timp ce conducea un autovehicul pe raza aceleiaşi localităţi.
Din verificări s-a stabilit că bărbatul de 37 ani, aflat la volanul autoturismului în cauză, nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, fapt pentru care s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice fără a deţine permis de conducere.

Dosar penal pentru conducere cu permisul suspendat

PUBLICITATE

La data de 08 februarie a.c., în jurul orei 02.00, polițiștii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Bacău, au depistat un bărbat de 26 ani, din comuna Hemeiuş, în timp ce conducea un autovehicul pe raza municipiului Bacău.
Din verificări s-a stabilit că bărbatul de 26 ani, aflat la volanul autoturismului în cauză, avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat, fapt pentru care s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat.

Bărbat cercetat de poliţişti pentru conducerea unui autovehicul neînmatriculat

La data de 08 februarie a.c., în jurul orei 02.00, polițiștii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Bacău au depistat, un tânăr de 28 ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea Republicii din Bacău.
În urma verificărilor s-a stabilit că autovehiculul condus de bărbatul de 28 ani era neînmatriculat.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ