Accident la Tic-Tac

9

Un bărbat, pasager pe scaunul din față a unui taxi, a ajuns la spital, astăzi, după ce mașina în care se afla ar fi intrat pe roșu în intersecția de la Tic_tac și a lovit un Volkswagen.

Victima a fost dusă la spital pentru investigații.

PUBLICITATE


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

9 COMENTARII

 1. Politia, impreuna cu Primaria, ar trebui sa ia masuri DRASTICE asupra impotriva soferilor de taxi care se cred dumnezeu pe sosele: nu acorda prioritati, nu respecta semnele de cedeaza trecerea si STOP din intersectii, intorc pe linie continua, forteaza intrarea in trafic, opresc unde vor ei sau clientii, fara a respecta regulile de circulatie sau ingreunand sau chiar bloca circulatia. Aceste specimene de soferi ar trebui supusi testelor psihologice la max. 3 luni, iar proprietarii de firme de taxi sa-i verifice in traseu la respectarea regulilor.
  Dupa parerea mea, sunt prea multe taxi-uri pentru populatia Bacaului. Solutii sunt, dar trebuie sa aiba cine sa le aplice.

 2. Hai sa mori tu bacauanul de rand?Dar de unde sti tu ca soferi de taxi sunt specimene fara minte,esti vreun rege si nu stiu eu ca vorbesti asa de arogant bai martalogule, noi taximetristi megem cum vrem noi sa facem bani si gata ,noi trebuie sa mergem asa suntem obligati sa mai incalcam regulile pentru ca ne grabesc clienti sa ajungem la timp dar tu de unde sa stii asta?Esti un fraier!

  • pe dracu va pune ma, si cand taiati liniile duble ca sa schimbati statiile de autobuz in care asteptati clientii? Atunci cine va mai grabeste? cand va bagati ca prostii in fata la semafoare? cand fortati semafoarele ca prostii? ,,noi taximetristii mergem cum vrem noi si gata” . Sa mori tu ma ? Daca faci accident, sper sa mori doar tu, sa nu omori si pe alti nevinovati.

  • Se vede că eşti taximetrist,dupa vocabular. Eşti exact ca ăia descrişi de “bacauanul de rand”.Cât ştii sa numeri… la ce-ți mai trebuie educație?!

  • “sti” se scrie cu doi de “i”Regulile de circulatie sunt aceleasi pentru toti,nu va obliga nimeni sa incalcati regulile de circulatie,clientii nu va pun pistolul la tampla ca sa va grabiti..

  • In primul rand, EU nu sunt martalog. Eu sunt un participant la trafic si care mai si muncesc. Nu pricep de ce “taximetristiibarosani” nu se apuca de munca cinstita, sa nu mai fie obligati de diversi clienti sa incalce legea. Deci politia ar trebui sa-i desfinteze pe unii taximetristi: si anume… pe “taximetristiibarosani”. La munca cu ei, nu la furat.

 3. Dupa nume se vede ca ești un cocalar de taximetrist as dori sa dai de mine in trafic sa greșești ca te împing cu 2.4t fără nici un resentiment deoarece ești taximetrist jegos la fel ca mata care tea educat.

 4. Trist în cazul de față este faptul că taximetristul care era la volan este deja la a treia abatere. A avut doua accidente înainte de acesta si in cel de al doilea accident a fost prins băut, cu o alcoolemie foarte mare, caz mediatizat în Desteptarea la acea vreme, 2015 . De ce unor asemenea oameni li se mai da carnetul de sofer inapoi si li se mai permite sa conduca, fie cetățeni cu mașina proprietate , fie taximetriști, în cazul taximetriștilor este mult mai grav ca răspund și de viața pasagerilor???

 5. Și eu sunt taximetrist dar dacă a trecut pe roșu ăla este bou nu taximetrist . Nu puneți toți taximetriști în aceasta oala . Iar politia ce dracul face măcar acum la a treia abatere poate îi anulează permisul

LĂSAȚI UN MESAJ