Cronica rutiera

0

La data de 11 noiembrie a.c., în urma unui control în traffic, polițiștii au depistat un bărbat de 54 de ani, din comuna Răcăciuni, care conducea un autoturism pe raza comunei de domiciliu, fără a avea asupra sa documentele personale şi ale autoturismului.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat că autoturismul în cauză este înmatriculat în Olanda, iar numărul de înmatriculare provizoriu montat pe vehicul a fost atribuit altui autoturism și a fost valabil până în luna iulie a.c.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

La data de 11 noiembrie a.c., în jurul orei 20.30, polițiștii au depistat în flagrant, pe strada Livezilor din Moineşti, un bărbat de 41 de ani, din comuna Agăş, care conducea un autoturism, în timp ce avea acest drept suspendat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ.

În cauză s-a intocmit dosar penal sub aspectul săvărşirii infracţiunii de conducere fără permis.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ