Vineri si sâmbata, 11-12 noiembrie , la Facultatea de Ştiinţe ale Mişcării, Sportului şi Sănătăţii din cadrul Universităţii „Vasile Alecsandri” din Bacău au avut loc manifestările stiintifice organizate cu ocazia Conferinţei Stiinţifice Internaţionale „Realizări şi perspective în domeniul educaţiei fizice şi sportului în contextul interdisciplinarităţii învăţământului european”, ediţia a VI-a.

Evenimentul stiintific a fost organizat în colaborare cu Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi în urma unui contract încheiat în urmă cu 4 ani.

Cea de-a VI-a editie a conferintei a avut o largă audientă prin înscrierea în competitie a 110 lucrări stiintifice elaborate de 137 de autori din 38 de centre universitare si unităti scolare si sportive din România si din 10 tări străine (Franta, Spania, Cehia, Slovacia, Slovenia, Serbia, Irlanda, Turcia, Arabia Saudită si Republica Moldova).

Manifestările stiintifice au debutat vineri prin desfăsurarea a trei workshop-uri pe tematici diferite ale domeniului „Stiintei Sportului si Educatiei Fizice”.

Seara a avut loc un cocktail in care cei prezenti au socializat si au schimbat impresii si puncte de vedre, Festivitatea de deschidere a competitiei stiintifice având loc sâmbata dimineata , la Aula Universitătii „Vasile Alecsandri” din Bacău.

Competitia stiintifică s-a desfasurat pe trei sectiuni, prin prezentări orale sau postere la nivelul III al Corpului D din universitate.

Detalii de la acest eveniment vetI afla din editia de luni, 14 noiembrie, a cotidianului Desteptarea.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ