Criticii de vreme electorala

0

A devenit un spectacol grotesc modul in care diversii competitori electorali se zbat sa isi asume meritele pentru extrem de putinele lucruri bune care s-au intâmplat in Bacau.

Ieri am auzit un deputat ca lui ii apartine, de fapt, acum multa vreme, initiativa achizitiei aparaturii de la noua sectie de radiologie a spitalului.

Poate o fi, poate n-o fi, cert este ca dupa iluzoria respectivei initiative, constructia sectiei nu s-a urnit nici un centimetru.

PUBLICITATE

Iar bolnavii au suferit la fel de mult ca si inainte. Si numai bolnavii stiu acum cât de mult inseamna existenta acestei sectii chiar in Bacau.

Iar un deputat plesnind de sanatate si bunastare, ca de altfel orice alt om care nu are nevoie de radiologie, nu poate intelege care sunt bucuriile unui suferind caruia deja i s-a extirpat jumatate de stomac sau o mare bucata din intestin, din cauza bolii, si care spera intr-o vindecare miraculoasa in aceasta sectie.

Haideti sa trecem si prin curtea innoroiata a spitalului municipal, care acum este fortareata a constructorului falimentar, pe care nimeni nu il invinge, dar nici eforturile nu sunt prea mari. Luam viteza si ajungem la aeroport.

Capata o fata noua, chiar daca travaliul a fost indelung si dureros, dar cu toate acestea se face. Dar nu e bine nici asa. Sunt destui critici ai proiectului, care, evident, provin dintre competitorii electorali.

Ca de ce nu a fost mai devreme, ca de ce Iasiul sau Suceava au finalizat aeroporturile inaintea noastra, ca de ce fondurile pentru unii si altii au proveniente diferite.

Toate acestea s-ar numi, chipurile, dezbateri de idei, nicidecum bete in roate. Si uite asa, vine progresul. Urmatoarea statie, la alegerile de peste patru ani.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ