Partidul Social Românesc (PSRO) va avea un nou reprezentant în Consiliul Local Bacău.

Aceasta după ce Cristinel Manolache, cel care a fost vârf de lance a partidului și candidatul său la funcția de primar al municipiului, a decis să părăsească formațiunea politică și să își încerce norocul la funcția de deputat.

Pentru aceasta, a schimbat din nou partidul, acum fiind pus pe lista Partidului Mișcarea Populară, pe locul al doilea la Camera Deputaților, după președintele Valerian Vreme.

Pentru că a schimbat partidul Manolache își va pierde mandatul de consilier. Teoretic, locul său ar urma să fie ocupat de următorul de pe lista PSRO, respectiv Eusebiu Diaconu, sportiv olimpic, sau dacă acesta va refuza, de Viorica Constantinescu, inginer textilist.

Cristinel Manolache nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

7 COMENTARII

 1. Oare nu se gaseste un partid care sa-l faca mare ? Prin cate partide a trecut nu a reusit sa ocupe functii eligibile importante, acum incearca parlamentarele. Sunt curios, urmeaza presedintia ?

 2. Ce facusi mai nene mai?
  Si pe noi cui ne lasai?
  Pai nu ai jinduit matale la functia de primar SAU de macar consilier?
  Pai cui ne lasi mai nene mai?
  Ce face tot Alecu Russo daca te faci deputat?
  De unde mai cumpar eu paine?
  Pai te votaram cu totii consilier sa cureti Alecu Russo de mizerie, gropi (aia din fata de la tine ai reusit dupa 2 luni sa o astupi), de constructii aiurea pe toata partea incepand din intersectia cu Stadionului pana la Petrom, garajele devenite depozite si birouri sau spatii de lucru pentru srl-uri…
  Pai daca pleci la Bucuresti noi cui ramanem?
  Apropo, doar nu vrei sa te voteze prostii iarasi?

 3. Măi nene Cristinel Legionaru”, această mutare reprezintă greșeala vieții dumitale în cariera de politician.
  Ține minte ce zic. Cu permisiunea d-ta, o să te opresc pe stradă să-ți amintesc acest lucru. Știi când ?
  În ianuarie (20-22) anul de grație 2017.
  Aaa ! Ai declarat, în mai-iunie ac, că dacă nu reușești a fi primarul Bacăului te vei lăsa de politică.
  Mi-ai spus-o atunci când împărțeai garoafe pe străzile arondate aeroportului.
  Păi cum rămâne d-le ???
  Cinstit, îmi esti f simpatic, motiv ptr care îți dorec baftă.
  Măi nene, cu oameni fără scrupule ca Tr.Băsescu, V.Vreme, Onaca, Vișan, Udrea,etc nu poți face nimic ptr Bacău dar nici carieră. Eu te văd altfel.

 4. Intradevar mare greseala ,dar mai rau a gresit PMP-ul ;caci a primit asemenea TRASEIST,,.Se pune intrebarea cine naiba mai voteaza asemenea SPECIMENE???,,,,Cred ca PARTIDUL MISCAREA POPULARA,ajunge pe urma TARANISTILOR,,,,,??…Apropo,,sa vedeti culmea IRONIEI,Dl,Melinte de la PSD,fuge la PMP,,,si cu Vreme +n frunte o sa aiba REALIZARI MULTE,,,,

LĂSAȚI UN MESAJ