Sotul femeii a fost cel care a gasit-o fara viata, joi dimineata, in casa lor, din satul Pincesti, comuna Sascut.

Omul, in vârsta de 80 de ani, a dormit peste noapte intr-o alta locuinta, a fiului lor plecat la munca in strainatate.

A venit dimineata acasa, asa cum stabilise cu sotia lui, si când a deschis usa a gasit-o pe femeia de 74 de ani intr-o balta de sânge si cu o plaga taiata la nivelul gâtului. La fata locului a fost chemat totusi un echipaj de ambulanta, insa medicii nu au putut face altceva decât sa constate decesul.

PUBLICITATE

„Am fost aseara aici, am vorbit cu ea si a ramas sa vin dimineata pe la ora 10.00, sa mergem sa cumparam materiale de constructii. Când am intrat am gasit usile deschise, paturi puse in geam si la usi, iar ea era moarta”, povestea Constantin Dumitru, sotul victimei. Imediat zona a fost impânzita de politisti, care au inceput cercetarile pentru a da de urma suspectilor.

Vestea ca femeia a fost ucisa s-a raspândit repede in sat. „La noi in localitate nu au fost astfel de cazuri violente. Din câte am inteles are gâtul taiat. Speram ca cei care au facut asta sa fie prinsi repede”, spunea o localnica. Vecinii n-au auzit galagie pe timpul noptii.

„Eu azi-noapte n-am auzit nimic. Am aflat ce s-a intâmplat abia dimineata când am iesit din curte sa ma duc la vie si era lume multa adunata. Pacat de ea ca era sufletista si muncitoare”, spunea Maria Leonte, vecina. Localnicii cred ca cine a comis fapta a cunoscut locuinta. Sotul victimei nu a putut sa verifice daca a disparut sau nu ceva din interior, dar spunea ca aveau ceva bani in casa.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

6 COMENTARII

  1. Omorata foarte probabil de un tanar de vreo 34 de ani, (Cristi) care a fost gazuit intr-o casa de a ei si a lucrat la ea de multe ori, in anii din urma.

    A avut o moarte cumplita, in chinuri groaznice. A fost o crima premeditata, pentru bani.

    Dumnezeu a o ierte de tanti Maria.

  2. doamne mare e gradina ta ! multi prosti ai lasat pe pamant …..criminalisti fara inima in iei sa arda in foc oameni de astia 😠😠😠😠😠sa faca puscarie pe viata aia care iau ucis viata femei….!!! condoliante !!!😭😭😭😭

LĂSAȚI UN MESAJ