O femeie, in vârsta de 50 de ani, din Onesti, a fost omorâta cu mai multe lovituri de cutit. Fiul ei a solicitat ambulanta, insa a fost prea târziu pentru a mai fi salvata.

Potrivit baiatului, femeia ar fi fost injunghiata de un tânar, care locuieste in apropiere. Procurorii de la Parchetul de pe lânga Tribunalul Bacau au mers la fata locului si alaturi de politisti au reusit sa dea de urma agresorului.

Se pare ca in momentul in care a comis crima acesta era sub influenta alcoolului si aurolacului, fiind cunoscut ca si consumator de aceasta substanta. Stupid este faptul ca intre cei doi nu a avut loc niciun conflict.

PUBLICITATE

Tânarul a dat buzna in casa femeii si a inceput sa o loveasca cu un cutit. „Suspectul a fost retinut si inaintam propunere de arestare preventiva la Tribunalul Bacau”, a declarat procurorul Cristinel Ciocânta, purtator de cuvânt la Parchetul Tribunalului Bacau.

Daca va fi gasit vinovat, tânarul, in vârsta de 25 de ani, risca sa petreaca pâna la douazeci de ani in spatele gratiilor.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ