Miercuri dimineata, un barbat de 66 de ani, din comuna Dofteana, a fost gasit mort in locuinta sa si cu mai multe semne de violenta pe corp.

Vecinii au fost cei care l-au descoperit si au sesizat imediat autoritatile. Oamenii s-au ingrijorat pentru ca noaptea au auzit câinele latrând iar pe el nu-l vazusera dimineata prin curte, asa cum se intâmpla zi de zi. Dupa sesizare, la fata locului au ajuns mai multe echipaje de politie, dar si un procuror criminalist de la Parchetul de pe lânga Tribunalul Bacau, care au inceput cercetarile pentru a stabili cum a murit barbatul si pentru a da de urma autorului sau autorilor.

Acesta nu era casatorit si locuia singur. A fost petrolist, iar acum era la pensie. Oamenii din sat povesteau ca obisnuia sa imprumute bani celor care erau in nevoie si se gândesc ca cine i-a luat viata a intrat peste el in locuinta tocmai ca sa-i fure banii. Nu avea dusmani si nici prea multi prieteni, asa ca apropiatilor le este greu sa banuiasca pe cineva.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ