In cadrul programului „Scoala altfel: Sa stii mai multe, sa fii mai bun!”, elevii Colegiului Tehnic „Anghel Saligny” si-au inceput saptamâna cu o vizita la Asociatia „Betania” Bacau, unde corul „AS” al colegiului a sustinut un program artistic interpretând melodii din repertoriul românesc de muzica populara si usoara.

Corul colegiului a luat fiinta la initiativa prof. Daniela Negrea, director educativ, care, cu pasiune si dedicatie, a adunat cei mai talentati si inimosi elevi. La activitatea de ieri un rol deosebit l-a avut si formatia de muzica usoara a Colegiului Tehnic „Anghel Saligny”.

Prof. Elena-Carmen Popa, directorul, care a insotit corul colegiului la aceasta activitate, ne-a declarat: „Intrucât programul «Scoala altfel: Sa stii mai multe, sa fii mai bun!» de anul acesta este cuprins in perioada Sarbatorilor Pascale, am considerat ca aceasta activitate este binevenita pentru a deschide sufletele celor mai putin favorizati de viata.

Ne-am propus ca prin acest mic eveniment sa imbogatim si sa aducem un stop de lumina copiilor aflati in grija Asociatei «Betania». De altfel, intreaga saptamâna se afla sub semnul activitatilor de voluntariat, vom avea si vizite la muzeele din oras, actiuni la agentii economici, toate aceste având drept scop dezvoltarea complexa a elevilor ce invata la Colegiul Tehnic «Anghel Saligny»”.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ