Bărbatul a fost găsit mort în curtea concubinei

O tânără de 21 de ani, din comuna Corbasca, a fost reţinută de anchetatori şi este cercetată pentru că şi-ar fi ucis concubinul.

Cei doi erau certaţi, iar marţi seară bărbatul de 25 de ani s-a dus la locuinţa iubitei, se pare supărat că aceasta îşi făcuse paşaport şi intenţiona să plece vineri la părinţi în Anglia şi ar fi început să o bată.

„Eu veneam, pe la ora 22.00, de la stână şi am văzut că a intrat în casă peste ea şi se auzeau ţipete, dar ştiind că ei tot timpul se bat, nu am intervenit, că nici nu pot să mă bag eu în familia lor”, spunea Dănuţ Răclaru, vecin.

Fratele femeii era acasă, dar nu a putut să intervină. „Eu eram în spate făceam treabă. El a venit, a intrat în casă şi a început să o bată şi atunci i-a dat şi ea cu ce a apucat. Eu am ţipat cât am putut, dar nu ştiam ce să fac, că eram speriat”, spunea tânărul. Vecinii au ieşit şi ei afară, dar era deja prea târziu. Bărbatul zăcea într-o baltă de sânge.

„Când am ieşit din casă am văzut că el era mort şi era lume adunată. Din câte am auzit eu, el ar fi intrat în casă, a bătut-o, şi se şi vedea că a fost lovită, apoi a ieşit afară, probabil a vrut să sară gardul şi în timpul ăsta i-a dat cu toporul”, mărturisea Ioan Alexe, localnic.

Oamenii povestesc că cei doi nu au avut o relaţie liniştită şi că el era era o fire agresivă, având multe plângeri depuse la Poliţie din acest motiv.

„Aseară, pe la 23.00, m-a sunat de aici din comună că băiatul este mort. Când m-am dus acolo, nu mi-au dat voie să mă apropii. Am înţeles de la vecini că prietena lui l-a lovit. Dar cică el s-a dus şi a făcut scandal. Se certau destul de des. Şi pe mine m-a bătut el. Am renunţat la plângere, dar nu mai discutam cu el de atunci”, spunea Constantin Ştefănache, tatăl victimei.

Imediat, la faţa locului au ajuns criminaliştii, poliţiştii de investigaţii criminale şi un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău, pentru coordonarea anchetei.

Pe trupul bărbatului s-au găsit şi lovituri de cuţit, nu doar de topor, suspecta fiind cercetată pentru infracţiunea de omor raportată la violenţă în familie şi riscă până la 25 de ani de închisoare.

Aceasta are un copil de doi ani, dintr-o relaţie anterioară, care va rămâne în grija bunicilor.

Alte articole