– barbatul, de 35 de ani, a fost gasit fara viata cu trei lovituri de cutit in spate

Principala suspecta este o femeie de 40 de ani, concubina victimei. Intre ei s-a iscat un scandal, asa cum se intâmpla destul de des, doar ca de aceasta data totul s-a terminat intr-o balta de sânge. Se pare ca barbatul a inceput sa o loveasca si pentru ca nu era prima data când o batea atunci a pus mâna pe un cutit si l-a injunghiat in spate de trei ori.

Baiatul femeii dintr-o relatie anterioara, in vârsta de 14 ani, a fost cel care l-a gasit pe barbatul fara viata. Si-a anuntat bunicii iar acestia au alertat autoritatile.

PUBLICITATE

Un echipaj Smurd s-a deplasat la fata locului, insa medicii nu au mai putut face altceva decât sa constate decesul.

La fata locului au ajuns mai multi politisti, coordonati de un procuror criminalist, iar in urma cercetarilor s-a dispus retinerea concubinei pentru 24 de ore pentru a fi prezentata instantei cu propunere de arestare preventiva pentru infractiunea de omor.

Autoritatile au sesizat si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Bacau pentru a se decide soarta minorului.

Copilul a ramas in grija preotului din sat si urmeaza sa se stabileasca ulterior daca sunt rude care doresc sa-l ingrijeasca.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ