Marti dimineata, trupul baiatului de 9 ani, din comuna Letea Veche, pe care pompierii si scafandrii l-au cautat o zi intreaga in canalul de fuga al râului Bistrita, a iesit la suprafata.

Militarii de la Detasamentul Bacau au mers la fata locului si l-au adus la mal. „Am fost anuntati de un angajat de la Centrala din Letea Veche. Un echipaj s-a deplasat acolo si l-a gasit in zona in care s-au facut si cautarile”, ne-a declarat cpt. Andrei Grecu, ofiter de relatii publice la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bacau.

Trupul neinsufletit a fost preluat de un echipaj de la Medicina Legala si transportat la morga pentru efectuarea necropsiei si stabilirea cauzei mortii. Andrei a disparut vineri dupa-amiaza, când a plecat la joaca cu bicicleta si nu a mai revenit la domiciliu.

PUBLICITATE

Parintii s-au alertat si impreuna cu rudele si vecinii l-au cautat prin localitate, iar sâmbata au sesizat si politia. In comuna a fost adus un câine de urma care i-a condus pe politisti pe malul canalului de fuga unde a fost gasita bicicleta si o urma de copil ce parea sa fi cazut in apa.

Din pacate, banuielile s-au confirmat.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. Mare tragedie in familie !
    Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !
    Doresc familiei sa depaseasca fara mari probleme nenorocirea .

  2. Ceata ingerilor se mareste cu inca un ingeras …Dumnezeu sa-i ocroteasca sufletul in Lumina iar familiei sa-i dea mangaiere ,putere si intelepciune in intelegerea lucrurilor mai presus de firea omeneasca !

LĂSAȚI UN MESAJ