Cu ocazia Zilei Pompierilor din Româmia, salvatorii bacauani au organizat sambata o serie de activitati in Piata Tricolorului, dedicate in special celor mici. Pompierii au adus aici tehnica din dotare, cele mai atractive fiind insa platforma pentru salvare de la inaltime, ei având astfel ocazia sa priveasca Bacaul de sus, dar si senilata, cu care s-au plimbat prin centrul orasului.

Pentru ca bucuria sa fie maxima, prichindeii s-au putut da cu tiroliana amplasata in fata Prefecturii si au avut ocazia sa joace rolul unui pompier, dar in cadrul unui concurs de tragere cu apa la tinta. Cei mai buni au fost rasplatiti cu diplome si felicitari din partea organizatorilor. Nu au lipsit nici punctul de informare preventiva, de unde bacauanii au putut afla cum trebuie sa actioneze in cazul unei situatii de urgenta, si nici pavilionul de prezentare a accesoriilor folosite la interventie.

Duminica, incepând cu ora 10.00, tot in Piata Tricolorului va avea loc festivitatea dedicata zilei de 13 septembrie – Ziua Pompierilor, urmata de defilarea fortelor si mijloacelor, iar seara, de la ora 20.30, va avea loc retragerea cu torte a pompierilor militari, cu plecare de la Statuia lui Stefan cel Mare – Orizont si se vor opri la unitate, pe strada Milcov.

PUBLICITATE

[wonderplugin_gallery id=”344″]


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

 1. 1. Inspectoratele Judetene pentru Situatii de Urgenta se confrunta cu un deficit de personal,
  2. Referitor la programul 24/48, este ilegal faptul ca acesta nu este ratificat printr-un ordin de ministru, ci atentie prin
  3. Inspectoratele Judetene pentru Situatii de Urgenta se confrunta cu o lipsa acuta a dotarii
  4. Numeroase cadre din cadrul Ministerul Afacerilor Interne prezinta probleme medicale ca :
  5. O treime din Inspectoratele Judetene pentru Situatii de Urgenta nu au încadrat psiholog
  6. Structura de relatii cu mass-media din MAI este stereotipa si birocratizata
  7. Majoritatea ISUJ-urilor primesc fonduri insuficiente în ceea ce priveste pregatirea profesionala
  8. Relatia IGSU cu structurile din teritoriu (ISUJ-urile) este una în care comunicarea se face doar într-o directie,

  Continuarea la

  http://www.petitieonline.com/pompieri_-_disfunctionalitati_in_igsu

LĂSAȚI UN MESAJ