Halloween la Adamas

0

Despre Halloween s-au spus foarte multe. Ca nu e bine, ca e o “sarbatoare” de import asa cum e si Valentine’s Day s.am.d. Lasând totul la o parte, copiilor le place sa se costumeze in fel de fel de personaje, chiar si malefice, si sa participe la tot felul de jocuri.

Acest fapt il demonstreaza si cele doua petreceri tematice organizate la Academia de Dans Adamas Bacau, acolo unde sâmbata, 29 octombrie, copiii s-au distrat pe cinste. Deghizati in monstruleti sau super-eroi, in printese sau vrajitoare, cei mici au fost animati de catre antrenorii si instructorii Academiei fiind impartiti pe echipe, care au trecut pe la diferite ateliere.

In ciuda faptului ca aspectul parea unul de groaza, copiii s-au amuzat si si-au invins anumite temeri, realizând ca multe din cele stiute de ei sunt fictiune. Cei mici au participat la diverse jocuri la care au câstigat premii simbolice, au dansat impreuna, au tinut o sedinta foto, au servit masa impreuna si au defilat intr-o parada a costumelor.

La final au primit din partea organizatorilor si a sponsorilor câte un cadou dulce. Actiunea, aflata la cea de-a III-a editie, a fost un real succes si s-a bucurat de aprecierile celor mici dar si a parintilor lor.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ