Polițiștii au efectuat 82 de controale, în județul Bacău, în cadrul acțiunii pentru prevenire și descurajare a evaziunii fiscale în domeniul comercializării produselor de panificație și a produselor alimentare de sezon.

Activităţile desfășurate, se înscriu în planul de acţiuni la nivel naţional, dispus de Şeful Poliţiei Române, pentru perioada 2- 9 aprilie a.c., pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale premergător Sărbătorilor de Paşti, cu preponderenţă a celor de evaziune fiscală.

La data de 3 aprilie a.c., poliţiştii au continuat acţiunile preventiv-reactive, în sistem integrat, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică în perioada premergătoare Sfintelor Sărbători ale Paştelui Catolic şi Ortodox.

În județul Bacău, poliţiştii au executat 82 de controale, dintre care 73 la societăţi comerciale și 9 la persoane fizice.

În urma controalelor, au fost înregistrate 3 dosare penale pentru evaziune fiscală, valoarea estimată a prejudiciului cauzat fiind de 31.000 de lei.

Poliţiştii au aplicat 43 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 53 600 de lei.

De asemenea, poliţiştii au confiscat produse de panificație, în valoare totală de 2244 de lei.

Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Politistii si garda financiara ar fi bine sa controleze calitatea si compozitia ingredientelor din care e facuta painea mai intai de toate daca sunt cum se zice in slujba cetateanului, altfel au doar un rol esential in a distruge lent dar sigur ramasitele oricarei activitati economice autohtone,pentru care primesc in semn de dispret un salariu de mizerie.Nu distrugeti chiar totul ca o sa ramaneti fara serviciu si perspectiva nu e chiar foarte indepartata.

LĂSAȚI UN MESAJ