Polițiștii de investigare a criminalității economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău au acționat pentru protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite și pentru garantarea siguranței alimentare a populației.

Acțiunile desfășurate de polițiști, în colaborare cu reprezentanți ai D.S.V.S.A, D.S.P și O.J.P.C., au vizat prevenirea și combaterea nerespectării normelor privind producerea produselor alimentare și comerțul cu aceste produse și comerțul cu animale.

Au fost efectuate controale la societăți comerciale de profil dar și în piețele de desfacere la persoane fizice.

PUBLICITATE

În urma activităților desfășurate în perioada 28-29 aprilie polițiștii au aplicat 38 de sancțiuni contravenționale pentru fapte care contravin legislației privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări servicii ilicite.

Valoarea totală a sancțiunilor contravenționale aplicate este de 32 840.

De asemenea, a fost confiscată și neutralizată cantitatea totală de 350 kg carne de miel.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ