Politistii locali le atrag atentia celor care obisnuiesc sa cumpere tigari de contrabanda, de la comerciantii din Piata Centrala, ca pot fi pacaliti. In urma cu doua zile, un bacauan i-a dat unui astfel de individ suma de 300 de lei ca sa-i dea mai multe cartuse cu tigari, dar a ramas cu ochii in soare. „I-a spus ca «Vine politia!» si a disparut cu suma de bani. Si nu este singurul caz. In ultima perioada au fost semnalate vreo cinci astfel de cazuri.

Comerciantul solicita banii pentru tigari si sub pretextul ca vine controlul sau ca aduce marfa, dispare cu sumele incasate, singura solutie a pagubitului fiind sa se adreseze Politiei”, a spus Florin Podoleanu, purtatorul de cuvânt al Politiei Locale Bacau. In luna august, agentii de la Politia Locala Bacau au depistat 11 persoane care se fac comert ilicit cu tigari de contrabanda aduse din Republica Moldova si Ucraina.

Asupra lor s-au gasit peste 550 de pachete de tigari, marfa fiind confiscata de catre vamesi. Tot inspectorii de la Directia Judeteana pentru Accize si Operatiuni Vamale sunt cei care aplica si amenzile de 20.000 de lei, sanctiuni care ramân neplatite. (


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ