Pompierii de la Detasamentul Bacau au continuat si marti actiunile de cautare a elevei de 16 ani, din Beresti-Tazlau, disparuta in urma cu o saptamâna din caminul Colegiului Economic Bacau. Militarii o cauta in canalul de fuga al râului Bistrita, dupa ce tatal ei i-a gasit plutind pe apa portofelul cu bani si acte.

„In toate zilele de la anuntul disparitiei au fost efectuate cautari, asa cum s-a intâmplat si ieri. Misiunea va continua pâna ce va fi gasita”, a declarat cpt. Andrei Grecu, ofiter de relatii publice la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bacau.

Intr-una din zile, pe malul canalului a fost adus si un câine de urma, in speranta ca se vor putea aduna mai multe indicii. Eleva, Elena Simona Pintea, a plecat din camin spunând ca merge la un magazin, dar nu s-a mai intors.

PUBLICITATE

Un mesaj de adio, lasat unui baiat din Irak, care ar fi fost iubitul ei, i-a trimis pe parinti si rude cu gândul la ce este mai rau. In paralel, Politia a dat-o in urmarire nationala, in speranta ca cineva o va recunoaste si poate oferi informatii despre ea, iar colegii au lansat o campanie pe un site de socializare, in care au distribuit fotografia ei.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Ma gandesc cu groaza la timpul care a trecut de cand fata este disparuta… cum poate un suflet de mama sa indure atat. Ma intreb, oare se face ceva in acest caz, autoritatile indreptatite fac ceva?

LĂSAȚI UN MESAJ