Consilierul judetean Sorin Sova candideaza ca independent

12

Consilierul judetean independent Sorin Sova si-a anuntat candidatura la alegerile parlamentare, mai exact pentru Camera Deputatilor. Sorin Sova este mai cunoscut pentru calitatea sa de lider al sindicatului postasilor, in fruntea carora a stat intotdeauna la numeroasele proteste initiate in ultimul timp.

La alegerile locale din luna iunie, el a candidat din aceeasi postura de independent si a obtinut circa 16.000 de voturi, ceea ce i-a adus un mandat de consilier judetean.

“Cred cu toata convingerea ca a venit timpul ca lucrurile sa fie facute de noi, oamenii simpli. Responsabilitatea votului din luna iunie 2016 ma onoreaza si ma obliga in acelasi timp pentru a nu fi impasibil la ceea ce se intâmpla.

Am optat pentru Camera Deputatilor, datorita faptului ca am obligatia morala fata de cei peste 16.000 de bacauani care mi-au acordat incredere in luna iunie a acestui an, si nu numai pentru acestia. Ma veti regasi pe liste intr-un mod extrem de simplu: independent”, spune Sorin Sova, al carui slogan electoral este “Independent politic, dependent de semenii mei”.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

12 COMENTARII

 1. Da, Domnul Sova Sorin este “INDEPENDENT”!
  Membru marcant PDL Bacau, consilier judetean din partea PDL Bacau, director la posta Bacau numit politic de PDL, acum consilier judetean “INDEPENDENT”
  Pentru cei care au uitat ce a insemnat PDL in Romania, le reamintesc:
  – Au taiat indemnizatiile insotitorilor de persoane cu handicap grad I
  – Au taiat indemnizatiile asistentilor maternali (multi copii au fost intorsi in orfelinate in conditii foarte proaste, dupa ce ani de zile au fost iubiti si ingrijiti de catre cei pe care ii considerau parinti)
  – Copiii autisti nu au dreptul la plata tratamentului lunar pentru recuperare, desi in toate tarile civilizate costul tratamentului este suportat de stat
  – Au taiat pensii, salarii, alocatii
  – Au redus timpul petrecut de mama cu copilul ei, prin reducerea indemnizatiei de crestere a copilului pana la 2 ani (da, da e la alegere. hai sa fim seriosi)
  – Au promovat curve si oameni incompetenti la conducerea tarii (ia sa vedem care sare cu gura ca sunt curioasa la care dintre ele se incadreaza)
  – Ajutoarele sociale sunt considerate ilegale intr-o tara capitalista, asa incat oamenii sunt condamnati la moarte prin infometare si saracire
  – Au fost desfiintate scoli si spitale pe criteriul profitabilitatii. De cand spitalele trebuie sa aduca profit? Ce ar trebui sa faca sa liciteze pentru bolnavi? Sa cumpere mai putine medicamente si sa omoare mai multi oameni? Dreptul sa ingrijire medicala este garantat de Constitutie. Dar acest drept nu este recunoscut de PDL. Au murit oameni pe drum pana la urmatorul spital, inca nedesfiintat, dar care este profitabil pentru ca nu cumpara medicamente sau aparatura. Am aflat ca un spital a fost desfiintat desi nu avea pierderi. Interesant, nu?
  – Au construit sali de sport si terenuri de fotbal in panta in sate parasite.
  – Au permis, sustinut si incurajat cianurizarea Romaniei de catre Rosia Montana Gold Corporation.

 2. Daca vreti sa votati independenti, votati tineri care nu au fost in niciun partid. Cand aud ca PDL-istii Sova Sorin si Curelia Cosmin vor schimbarea clasei politice… ma bufneste rasul…

 3. Nea’ Sova , pe noi ne intereseaza ce faci tu pentru noi , cei care muncesc cinstit si au venituri de 1300 lei/luna . Daca te alegem , ce ne rezolvi ? ca traim rau de tot …. Sa intelegi si dumneata , lumea a inceput sa puna intrebari . Se va cam termina cu babalacii si pro esticii….

 4. D-nul Sova este un oportunist si fost PDL-ist. Va face in camera deputatilor (daca va ajunge) ce face si la sindicatul din Posta Romana unde este lider de sindicat- adica bunastare pentru el.

 5. Puiu,
  Cred ca faci parte dintr-o formatiune politica,precis PSD.Discursul tau seamana cu a lui Codrin Stefanescu personajul de la tv care are acelasi monolog si care in rest nu are ce spune.Conditiile in care s-au taiat salarii erau in criza economica.Am avut si eu salariul taiat si multi alti romani.
  Cat despre Sova nu ajungea consilier judetean daca PMP avea lista la Consiliul Judetean.Nu mai huliti PDL-ul ca toate partidele sunt la fel.Diferenta este facuta de oameni.

 6. Andrei,
  Cred ca tu faci parte din PMP, partidul la care s-au aciuat (si-au gasit refugiul) o parte din PDL-isti.
  Da, PDL-ul a luat masurile enumerate mai sus pe motiv de criza economica, in timp ce mafia retrocedarilor (ANRP) a devalizat statul cu peste 2 miliarde de euro.
  PMP Bacau, PRM si Partida Romilor nu au avut lista de candidaturi la CJ Bacau pe motiv de semnaturi de sustinere, asta spune totul…
  Cat despre Sova, s-a saturat sa faca campanie cu postasii ca sa le obtina mandate la altii si a candidat independent, obtinand 16.000 voturi cat tot PMP-ul la un loc…
  Ai dreptate, partidele sunt la fel, iar oamenii trec de la un partid la altul in functie de interese.

 7. „Fă-te om, fă-te om,
  Alungă-ţi gândul necinstit!
  Nu uita, eu veghez şi nu te iert când ai greşit!
  Faci primul pas necugetat
  Şi eşti convins ca tine.
  Te crezi perfect acoperit,
  Dar m-ai uitat pe mine.
  Fă-te om, fă-te om,
  Alungă-ţi gândul necinstit!
  Nu uita, eu veghez şi nu te iert când ai greşit!“

 8. Ca bine le mai zice Plesu :” In prag de alegeri proştii fac pe deştepţii, infractorii fac pe călugării, hoţi de drumul mare exaltă „patria”, vina e mereu a celuilalt, tupeul și nesimțirea predomină. ”

LĂSAȚI UN MESAJ