Un consilier local din partea PNL, Vasile Dragisanu, a fost fotografiat, sâmbata seara, spalându-si masina pe strada, in afta casei.

Cristian Ghinghes, proprietarul blogului Kristofer.ro, cel care l-a fotografiat, spune ca Ordonanţa 43/1997 privind regimul drumurilor prevede că spălarea si curatarea vehiculelor pe drumurile publice sunt interzise.

“Aseara 9sâmbata, n.n.), in timpul unei plimbari nocturne, când treceam pe Bulevardul Ionită Sandu Sturza, l-am surprins pe consilierul local Vasile Dragusanu spalându-si masina in mijlocul străzii. Nu oricum, ci cu spuma si cu jet puternic” – spune bloggerul bacauan.

PUBLICITATE

aaaa

El a sunat la Politia locala pentru a semnala problema si spune ca, intr-adevar, un echipaj a sosit la fata locului, dar a plecat dupa mai putin de un minut fara sa ia nici o masura.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

  1. Asta-i nimic pe langa …ce face viceprimarul din com. Sarata. Are un intreg parc auto…tractoare,semnatori,pluguri,combine….fix pe izlazul comunei si pe calea de acces spre locuintele vecinilor! Sa vedeti cand le spala ,ce fain e!!! Si cand le porneste dimineata ….doar 5 dintre ele …e o adevarata placere! Dar …e cu PSD -ul si are spate….. politic!

  2. Pai daca e calic, n-are bani de spalat profesionist la vreo spalatorie auto?! “Bietul” de el! Si apoi legile sunt pentru catei nu pentru javre! Si daca au venit “curajosii” de la PL(Politie Locala, nu intelegeti va rog altceva)……………! Cum sa-l amendeze pe consilierul lu’ peste prajit! Vreti sa nu-si mai primeasca salariile pentru nemunca?

LĂSAȚI UN MESAJ