Astazi, in sedinta extraordinara, consilierii municipali bacauani au aprobat suplimentarea cu 300.000 de lei a bugetului Festivalului “Theaterstock”, suma finala acordata de Consiliul local fiind de 1,8 milioane de lei.

Votul nu a fost unul lejer, sase din cei 19 consilieri prezenti abtinandu-se. Atacurile au venit chiar si din partea PNL, Neculai Nechita tragand de urechi conducerea teatrului pentru ca a acordat invitatii gratuite:

Noi am decis sa nu se dea invitatii si toata lumea sa plateasca biletul dar ne-am trezit cu tenacuri de invitatii din partea primarului al carui nume nu vreau sa-l dau. Doamna, Sigartau, ati stiut de aceste invitatii? Ca la anul poate aprobam doar jumatate din buget. Vrem sa stim daca i-ati facilitat ceva domnului primar pentru ca ma simt jignit”.

PUBLICITATE

Directorul teatrului, Anca Sigartau a spus ca nu face politica si nu sustine vreo campanie electorala a cuiva. “Aveti dreptate cu invitatiile, dar a fost o prima editie si nu stim daca va mai fi o a doua. Invitatiile au pornit de la sponsori si mi s-a parut normal sa le acordam”.

Consilierii UNPR s-au abtinut de la vot, acuzand lipsa de transparenta a modului in care s-au alocat banii. Li s-a alaturat si Paul Valerian Timofte, care a spus ca deja i se pare prea mare suma alocata deja.

Suplimentarea a fost, insa, aprobata, gratie votului in bloc al consilierilor PNL.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

7 COMENTARII

 1. Se spala la bani prin intermediul acestui festival….! DNA, ESTI PE FIR?
  Festivalul este organizat la misto, iar asta este dovada cea mai clara ca nu calitatea acestuia a contat ci au urmarit doar sa spele bani.

  Mi se pare bataie de joc la adresa celor care locuiesc in zonele unde au loc aceste activitati sa planifici spectacole la ore tarzii in noapte. Acei oameni nu se mai pot odihni cum se cuvine, zgomotul este infernal. Nicaieri in lumea civilizata nu se face asa ceva! Organizatorii ar trebui dati in judecata si cerute daune de sa ii usuce. De ce nu le organizeaza la poarta vilei lui stavarache sau benea sa vedem daca vor aprecia galagia!!

  Ps: Eu nu am intles un lucru. Spectacolele astea de dupa 10 ce public au? Cui se adreseaza?

 2. @Mafie
  Ce gandire proasta poti avea.
  Astfel de evenimente aduc de obicei notorietate unui oras.
  Cate blocuri sunt rezidentiale in zona de centru?
  Ai bani de apartament pe centru, inseamna ca ti-ai pus ca fraieru niste termopane ca sa te izolezi.
  Nu iti place? Sa nu imi spui ca ti-ai luat ap. in centru si nu te-ai asteptat sa ai defilari, fanfare si alte tampenii la geam.
  Dupa 10 de obicei mai stau tinerii pe afara. Urli ca o muiere frustrata. Treci inapoi la Kanal D sau Maruta.

 3. Nu poti spune nimic negativ de acest festival ca esti facut manelist, om fara cultura etc. Dar parca se cheltuiesc prea multi bani si cei de la zdop si zdup nici nu au fost contractati lumea asteptandu-i de proasta.

LĂSAȚI UN MESAJ